Izdat nalog za uključenje električne energije Tč "Ključ"

Elektrodistribucija Sarajevo je izdala nalog za uključenje električne energije Tvornici čarapa "Ključ "nakon što je izmiren dug za električnu energiju.Ranije je izdat nalog za uključenje električne energije Grasovoj garaži u kojoj se vrši pregled vozila kako bi se gradski saobraćaj odvijao neometano.

Izdat nalog za uključenje električne energije Tč  "Ključ"

 

Elektrodistribucija Sarajevo je izdala nalog za uključenje električne energije Tvornici čarapa  "Ključ "nakon što je izmiren dug za električnu energiju.

Ranije je izdat nalog za uključenje električne energije Grasovoj garaži u kojoj se vrši pregled vozila kako bi se gradski saobraćaj odvijao neometano.

Dio Upravne zgrade KJKP Gras i Vranica d.d Sarajevo  i dalje su  bez električne energije.

Prošle sedmice  Elektrodistribucija Sarajevo je zbog neizmirenih dugovanja obustavila isporuke električne energije većem broju privrednih subjekata.  
Prethodno su kupci o isključenjima obavješteni Opomenom zbog neizmirenog duga i Obavještenjem o najavi obustave isporuke električne energije u skladu sa Opštim uslovima za isporuku električne energije i zaključenim ugovorima o snabdijevanju električnom energijom.