Delegacija Nogometnog saveza u posjeti JP EPBiH

Dr. Elvedin Grabovica, generalni direktor JP Elektroprivreda BiH razgovarao je 04. aprila 2014. godine, u prostorijama JP Elektroprivreda BiH sa predstavnicima Nogometnog saveza BiH - Ivicom Osimom, predsjednikom Odbora za posredovanje, Elvedinom Begićem, predsjednik Nogometnog saveza, Jasminom Bakovićem, generalnim sekretarom i Almirom Murtezićem , marketing menadžerom.

 Predstavnici Nogometnog saveza izrazili su zadovoljstvo zbog uspješne saradnje sa JP Elektroprivreda BiH u proteklom periodu i podršci Savezu  iskazanoj kroz sponzorstvo u toku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014.godine u Brazilu.

JP Elektroprivreda BiH je  2013.godini,  sa iznosom 400.000 KM sponzorisala Nogometni, Košarkaški,  Rukometni  i  Savez sjedeće odbojke BiH.

 

 

„S obzirom na to da smo  u  protekloj godini ostvarili rekordnu dobit, kao društveno odgovorna kompanija, nastavićemo podržavati vrhunske sportiste.“ – kazao je prilikom susreta dr. Grabovica, izražavajući želje za dobar plasman  nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Odluka o sponzorstvu u 2013. godini, donesena je na osnovu sugestija Vlade FBiH o sponzorstvu sportskih selekcija Bosne i Hercegovine, a imajući  u vidu dosadašnje uspjehe nogometne, košarkaške, rukometne i reprezentacije u sjedećoj odbojci.