JP Elektroprivreda BiH dobitnik priznanja Grand Prix ¨Ruža ZEPS-a¨

JP Elektroprivreda BiH, dobitnik je najznačajnijeg priznanja Grand Prix ¨Ruža ZEPS-a¨ za izuzetno zapažen nastup na 24. generalnom bh. sajmu ZEPS 2017.

 Jedinstveno priznanje za nastup koji je obilježio ZEPS 2017. u ime kompanije primio je Senad Sarajlić, pomoćnik generalnog direktora za razvoj.
U fokusu ovogodišnjeg predstavljanja JP Elektroprivreda BiH na sajmu su noviteti  u uslugama za kupce električne energije koji se odnose na najbrži i najpovoljniji način plaćanja računa za električnu energiju  i pilot  projekat nabavke i korištenja automobila na električni pogon  i instalacija  punionice za električna vozila .

Žiri ZEPS-a dodijelio je tri priznanja za proizvod, pet za kolekciju proizvoda, tri za promociju proizvoda i jedno jedinstveno priznanje za nastup koji je obilježio sajam (GRAND PRIX RUŽA ZEPS-a). Priznanja su dodijeljena i u kategoriji zlatna medalja kvaliteta ¨RUŽA ¨ZEPS-a¨ .

U Okviru sajma metala Intermetal 2017 dodijeljena su tri priznanja za proizvod i tri priznanja za promociju.

Na ukupno 18.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora svoje  proizvode  predstavlja 587 izlagača iz 26 zemalja.

U 12 sajamskih blokova predstavljeni su projekti iz oblasti energetike, ekologije, poljoprivrede, prehrane i informatike.

06.10.2017.