Redizajnirani web portal JP Elektroprivreda BiH d.d. – Sarajevo u funkciji

JP Elektroprivreda BiH d.d. - Sarajevo je pokrenula redizajnirani web portal, organizacijski i sadržajno prilagođen da pruži širok spektar informacija kupcima električne energije, poslovnim partnerima, dioničarima, investitorima i široj javnosti

S vizulenog i konceptualnog aspekta novi dizajn omogućava prezentaciju sadržaja i aktuelnosti koji se odnose na osnovne djelatnosti EPBiH i kapitalne projekte, kao i jednostavan pristup servisima za kupce JP EPBiH.

Izmjenjeni web portal zadržao je sve postojeće interaktivne funkcionalnosti namjenjene kupcima električne energije, kao što su: pregled računa za električnu energiju, pregled uplata po ispostavljenim računima za električnu energiju, prijava na elektronske usluge (e-račun, sms-stanje računa, e-planska), prijava kontaktnih podataka (telefon, email adresa), prijava reklamacija, upita, zahtjeva i dr.

Na adresi www.epbih.ba  dostupne su i informacije o: poslovanju JP Elektroprivreda BiH d.d. - Sarajevo i Koncerna EPBiH, obavještenja za investitore i dioničare, informacije o procesu otvaranja tržišta električne energije, savjeti o  racionalnoj upotrebi električne energije, opisi procedura za priključenje kupaca na elektrodistributivnu mrežu, opis postupaka kojim se postaje kupac JP Elektroprivreda BiH d.d. – Sarajevo, kao i brojni linkovi na povezane eksterne internet stranice.
 
Sve izmjene web portala JP Elektroprivreda BiH d.d. - Sarajevo  napravljene su u skladu sa najnovijim trendovima u oblasti dizajna web portala s ciljem da se omogući što bolja prezentacija poslovanja kompanije i jednostavan pristup za korisnike. Prikaz  i dizajn je prilagođen za različite platforme sa kojih se pristupa web portalu, za mobilne uređaje – tablete i mobitele, te različite rezolucije ekrana.

Sarajevo, 20.07.2018.