EPBiH organizovala doček Nove godine za najmlađe

JP Elektroprivreda BiH i ove godine je u okviru Ledene čarolije Općine Novo Sarajevo, organizovala doček Nove godine za najmlađe. Mališani su se družili sa Spidermanom, Mickey i Minnie Mouse, Patrolnim šapama i drugim omiljenim likovima iz crtanih filmova i zabavljali uz face – painting.

 

Posebno oduševljenje izazvali  nastupi Latifa Močevića i Mravka Travka kao i posjeta Deda Mraza koji je svim posjetiocima podijelio prigodne poklone koje je pripremila JP Elektroprivreda BiH.

Za mališane su istovremeno organizovani  LEGO takmičenje i zabava  sa Barbie i Hot Wheels  kao i mnoge druge društvene igre.

Osim zabave, cilj učešća JP Elektroprivreda BiH  u Ledenoj čaroliji bila je i edukacija mališana i njihovih roditelja s načinom kako da čuvaju energiju za dobrobit društvene zajednice.

Ledena čarolija Općine Novo Sarajevo će biti otvorena do 27. januara 2019. godine, a svi građani mogu uživati u besplatnom klizanju, školi klizanja, te edukativnim, interaktivnim i zabavnim radionicama. Sve informacije su dostupne putem FB profila Ledena Čarolija.

https://www.epbih.ba/stranica/promo-video