Elektroprivreda BiH partner trke Vučko Trail

U Babinom dolu na Bjelašnici, 22. juna 2019. godine u organizaciji Planinarskog društva Željezničar, održana je četvrta po redu brdska-trail trka Vučko Trail 2019 u kojoj je učestvovalo 650 takmičara iz 21 zemlje svijeta.

Elektroprivreda BiH podržala je organizaciju trke Vučko Trail  koja  kroz aktivan angažman lokalne zajednice doprinosi  zbližavanju ljudi i promociji Bosne i Hercegovine.

Pozitivna takmičarska atmosfera i druženje bili su idealna prilika da se učesnicima predstavi usluga e - račun zahvaljujući kojoj kupci više ne čekaju u redovima, imaju duži rok za plaćanje računa i štede  vrijeme. 

„Nema više gubljenja računa, nema popunjavanja uplatnica i čekanja u redovima, a privatno mi je jako bitno i to što ću i ja sada doprinijeti da se upotrebljava što manje papira, jer to pomaže očuvanju naših šuma“ – kazao je Darko Dusparić, učesnik Vučko Traila koji je iskoristio priliku da na licu mjesta popuni zahtijev za aktiviranjem usluge e-račun.

Tri različite trke na tri različite staze  obilježile su i ovo izdanje „Vučka“. Pobjednici trke u različitim kategorijama su Stefan Anić, Snežana Đurić, Marko Kožul, Anela Bjelić Muhtarević, Sanjin Vučan i Linda Doke.