Predstavnici JP Elektroprivreda BiH pobjednici B2B Trail Trebević

Predstavnici JP Elektroprivreda BiH osvojili su u timskom poretku prvo i drugo mjesto na prvoj utrci B2B Trial održanoj u organizaciji Planinarskog društva Skakavac i portal B2B trail.run na području Zaštićenog pejzaža Trebević.

JP Elektroprivreda BiH su predstavljali  Nermin Palić, Edin Ridžal, Elvedin Cernica, Jasmin Dedić, Zijad Hindić, Adem Đonko, Džemaludin Cero,  Samira Talić Haris Čaušević,  Erna Lika, Zahida Fazlinović, Elmira Šatara, Kenan Džubur, Minela Musić, Amela Cikotić i Zinaida Zukić

U trci dužine 5,5 kilometara održanoj s ciljem  promocije prirodnih ljepota, zaštite okoliša  i zaštićenih  područja u Kantonu  Sarajevo učestvovali  su uposlenici 10 bosanskohercegovačkih kompanija.

Uposlenici JP Elektroprivreda BiH već tradicionalno učestvuju u takmičenjima ove vrste koja imaju za cilj predstavljanje kompanije poslovnoj i sportskoj javnosti i promociju kompanije u društveno odgovorne svrhe.

Uposlenici JP Elektroprivreda  aktivno se bave ovom vrstom sporta, kroz učestvovanje u raznim takmičenjima u zemlji i regionu među kojima je i Nermin Palići višestruki rekorder BiH u triatlonu. 

JP EP BiH nastavićeće sa pružanjem podrške ovom vidu pozitivnog predstavljanja i promovisanja kompanije.

Kroz ovaj vid promocije,  na oficijalnim dresovima tima JP Elektroprivreda BiH  promovisana je i Mobilna aplikacija za kupce m-EPBiH.