EPBiH među najpoželjnijim poslodavcima

U Sarajevu je 9. aprila, u dvorani ""Mirza Delibašić"" KSC Skenderija član Predsjedništva BiH Haris Silajdžić svečano otvorio, drugi po redu, Sajam poslova i zapošljavanja ""PosaoFest 2009"" pod sloganom ""Kriza pogađa - PosaoFest uzvraća udarac"".U okviru istraživanja portala Posao.ba, koje se odnosilo na izbor najpoželjnijeg poslodavca, od 220 kompanija, 20 je izabrano u najuži krug. Za najpoželjnijeg poslodavca u BiH proglašen je BH Telecom, na drugom mjestu je kompanija m:tel, a na trećem Elektroprivreda BiH.

13. april 2009.

    Sajam poslova i zapošljavanja ""PosaoFest 2009""

                                                  

EPBiH među najpoželjnijim poslodavcima

U Sarajevu je 9. aprila, u dvorani ""Mirza Delibašić"" KSC Skenderija član Predsjedništva BiH Haris Silajdžić svečano otvorio, drugi po redu, Sajam poslova i zapošljavanja ""PosaoFest 2009"" pod sloganom ""Kriza pogađa - PosaoFest uzvraća udarac"".


U okviru istraživanja portala Posao.ba, koje se odnosilo na izbor najpoželjnijeg poslodavca, od 220 kompanija, 20 je izabrano u najuži krug. Za najpoželjnijeg poslodavca u BiH proglašen je BH Telecom, na drugom mjestu je kompanija m:tel, a na trećem Elektroprivreda BiH.

PosaoFest je bio najveći sajam poslova i profesija u BiH koji već drugu godinu okuplja poslodavce iz BiH i regiona i osobe koje traže posao ili žele unaprijediti karijeru. Cilj ove manifestacije je da potakne pozitivne promjene i educira osobe koje traže posao o savremenim trendovima na tržištu rada.